Touch of Matrix: Energetische bewustzijnsmethode

Een tijdje geleden kwam Touch of Matrix op mijn pad. Ik liep al tien jaar rond met vervelende zenuwpijn in mijn benen. Na drie behandelingen heb ik er nooit meer last van gehad! Dit soort doorbraken gun ik jou ook. Alles is namelijk te helen met energie.

Touch of Matrix is geen hogere wiskunde, iedereen kan dit leren, en werkt op basis van pure energie. Omdat ik direct in jouw onderbewuste werk, is er snel en blijvend resultaat te boeken. Je hoeft niet per se in deze methode te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je ervoor openstellen, zodat de energie zijn werk kan doen. Energie gaat altijd naar de plekken waar deze nodig is. Touch of Matrix mag je écht ervaren met een open hart!

‘Mijn manier van werken vat ik samen als: liefdevol, warm, oprecht, goed luisteren, intuïtief, invoelend wat jij nodig hebt, luchtig en positief. Ik hou van humor, wat ik graag inzet tijdens mijn schoonheids- en energetische behandelingen.’

Mijn aanbod

Schoonheidsbehandelingen, zoals je die al jaren van mij gewend bent.

Combinatie van een schoonheidsbehandeling en massage.

Energetische Touch of matrix behandelingen (in mijn salon en online op afstand).

Combinatie van een schoonheidsbehandeling en Touch of Matrix (energetische schoonheidsbehandeling op maat)

Touch of Matrix is een vernieuwende energetische bewustzijnsmethode waarmee geweldige resultaten behaald worden. De methode is gebaseerd op de principes van kwantumfysica dat alles uit licht en informatie (energie) bestaat en iedereen met elkaar verbonden is. Daarnaast zijn familieopstellingen, waarin ingezoomd wordt op jouw (voor)ouderlijnen, een belangrijk onderdeel van Touch of Matrix. Onbewust dragen we namelijk allemaal trauma’s en pijnstukken van onze (voor)ouders, die we ook weer doorgeven aan onze kinderen.

‘Tijdens een behandeling maak ik verbinding met jouw energie (lichaamswijsheid) en het universele veld, waardoor er diep transformerend gewerkt kan worden. Touch of Matrix mag je écht ervaren met een open hart en zijn werk laten doen!’

Diepgaande holistische methode
De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van bewustzijn, omdat onze frequentie en die van de aarde snel stijgt. Daardoor gaat bewustzijnsontwikkeling veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor dat er op alle bewustzijnsniveaus tegelijk gewerkt kan worden aan een thema of klacht.

‘Touch of Matrix is geschikt voor allerlei klachten en werkt op het FEMSO-niveau (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbekend), wat deze methode zo efficiënt en effectief maakt. Tijdens een behandeling wordt alles in beweging gezet en de oorzaak van jouw klachten wordt aangepakt. Het enige wat je hoeft te doen is je ervoor openstellen. Gemiddeld ben je na drie behandelingen van je klachten af.’

Activatie zelfgenezend vermogen lichaam
Touch of Matrix pakt de oorzaak van jouw klachten aan. Je hoeft de oorzaak van jouw klachten niet te weten. Vaak kun je die ook nog niet benoemen, omdat deze verscholen is in je onderbewuste. Je onderbewuste – jouw harde schijf – heeft alle antwoorden. Tijdens een behandeling werken we hierin. Blokkades en oude thema’s worden snel en definitief uit jouw systeem verwijderd en je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Vergelijk het met een computer die weer sneller en beter werkt als de harde schijf is opgeschoond.

Focus op het positieve
Een ander kenmerk van Touch of Matrix is dat op het positieve wordt gericht. De focus ligt niet op jouw klachten en onbalans, maar wat je wilt bereiken. Jouw doel wordt uitgesproken en versterkt met krachtige intenties (vertrouwen, zelfliefde, balans, acceptatie, onafhankelijkheid, etc.). Positief denken en praten – alles is energie – geeft kracht. Door jouw doel te benoemen komt je lichaam al in beweging. Dat doe je helemaal zelf, vanuit eigen kracht. Ik help je daarbij.  

Touch of Matrix traject
Een Touch of Matrix traject bestaat uit drie behandelingen. Elke behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Vervolgbehandelingen kunnen ook online, op afstand plaatsvinden.

Als je een afspraak maakt voor een Touch of Matrix behandeling, krijg je een intakeformulier toegestuurd. Deze graag invullen en meebrengen tijdens onze eerste afspraak, zodat we jouw klachten en thema’s kunnen bespreken.

Eerste afspraak/intake

Deel 1: bespreken thema’s, wat je graag wilt veranderen en bereiken.

Deel 2: liggende basisbehandeling op de behandeltafel (scheefstanden corrigeren, uitlijnen van je lichaam met lichte aanrakingen en knippen met vingers, scannen van je lichaam op FEMSO-niveau en openen chakra’s).

Vervolgbehandelingen, waarin verschillende energetische tools worden ingezet, zoals familieopstellingen en de krachtige ‘glazen wand methode’ (waarin je alles wat je los wilt laten in een glazen wand stopt en je jezelf aan de andere kant projecteert zonder ballast).

Evaluatie en afsluiting traject tijdens laatste behandeling.

Tarief vanaf 2023: traject van drie behandelingen voor 300 euro. Een losse behandeling is uiteraard ook mogelijk en soms voldoende. 

Maak direct een afspraak!