Massages

Massages: weldadig voor lichaam en geest
Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Heb je last van hoofdpijn? Stramme kaken? Zitten je nek en schouders vast? Boek dan een heerlijke massage van je gezicht en/of nek en schouders bij Salon José, in combinatie met een schoonheidsbehandeling. Ik bied verschillende massages aan.

 

Klassieke massage

Deze massage is gebaseerd op vijf grepen die een stimulerende, activerende en afvoerende werking hebben. De massage wordt uitgevoerd met een heerlijk zachte olie die op jou wordt afgestemd.

Nouvelle Prise massage
Dit is een zeer ontspannende massage, waarin onder andere gebruikgemaakt wordt van aromatherapie en rustgevende muziek. De aromatische oliën werken diep door op lichaam en geest en de muziek en massage vormen een harmonieus geheel. De combinatie van oliën en asymmetrische massagegrepen kalmeren de zenuwuiteinden in de huid.

Shiatsu massage
Deze massagetechniek uit China en Japan activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiestroom van je lichaam. Shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’ en komt overeen met acupressuur. Deze ontspannende gelaats-/hoofdmassage is een combinatie van drukpuntmassage en meridiaanstrijkingen. En heeft tot doel om lichamelijke en geestelijke spanning te verminderen, zodat energetische blokkades verminderen en verdwijnen. Als je energie weer goed doorstroomt, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd en versterkt. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels tijdens de massage. Dit betekent dat je energie aan het stromen is en je lichaam blokkades aan het opruimen is. De Shiatsu gelaatsmassage geeft totale ontspanning.

Intuïtieve massage
Dit is een liefdevolle massage op gevoel, waarin eerdergenoemde massagetechnieken (strijkingen en knedingen) intuïtief worden ingezet. Ik stem me af op jou als geheel vanuit een holistische visie – je bent meer dan een lichaam met een geest – en voel wat jij nodig hebt op een bepaald moment. Ofwel ik kijk en voel verder dan jouw lichamelijke klachten. Zodat je vanuit een diepere laag kunt ontspannen en spanning en afvalstoffen los kunt laten.

Diverse
gelaatsmassages

Schouder /
nekmassage