Over José

Al ruim vijfendertig jaar run ik met veel plezier mijn schoonheidssalon in Gilze. Vele klanten komen al jaren bij mij voor een verzorgende en ontspannende schoonheidsbehandeling. Liggend in de stoel komen de mooiste gesprekken op gang, waarvoor ik dankbaar ben. Persoonlijk contact en het bieden van een heerlijk momentje voor jezelf in de drukte van alledag, zijn mijn passie. Daar krijg ik energie van!

Uitbreiding schoonheidsbehandelingen met energetische behandelingen
Naast mijn schoonheidssalon ben ik al zo’n dertig jaar bezig met bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit. Dit was tot nu toe vooral achter de schermen. Diverse gebeurtenissen in mijn leven zorgden voor uitdagende levenslessen, waarvan ik veel geleerd heb. De afgelopen jaren heb ik veel geheeld en opgeruimd in mezelf. Ik stelde mezelf altijd de vragen: "Waarom doe ik wat ik doe? Wat raakt mij? En wat zit daaronder?" Dan kom je uiteindelijk bij de kern; wie je werkelijk bent.

Nu ben ik klaar om mijn kennis en vaardigheden door te geven tijdens energetische Touch of Matrix behandelingen. Ik help jou graag verder, door je inzichten te geven en je te laten voelen dat je jezelf kunt genezen. Alles wat je mag weten en nodig hebt, zit allang in jou. Je bent het alleen vergeten. We zijn allemaal stralende wezens van licht.

Mijn schoonheidssalon heeft een upgrade gekregen naar een schoonheidssalon+, waar je terecht kunt voor zowel een schoonheids- als energetische behandeling.