Ervaringen van klanten

* Eigenlijk kan ik het niet uitleggen. Ik kan alleen iedereen adviseren om het zelf te beleven. Touch of Matrix zet je in beweging, dat is mijn belangrijkste conclusie. Het lijkt alsof je als het ware geactiveerd wordt. Dat realiseer je misschien niet direct maar wel in de periode daarna. Je voelsprieten gaan (weer) op aan en vertrouw op wat komt. Jose is een wijze vrouw, heerlijk nuchter en vol humor. De perfecte persoon om jou (weer) in beweging te krijgen!

* ‘Ik wist niet zo goed wat ik me voor moest stellen van de behandeling. Al direct tijdens het uitlijnen van mijn lichaam voelde ik van alles gebeuren en shiften. Door de combinatie van werken met energie, knippen met je vingers en het uitspreken van bepaalde intenties wordt er echt iets in gang gezet. Ik voelde de energie stromen en tintelen en mijn lichaam lichter worden. Na afloop voelde ik me heerlijk ontspannen en een stuk helderder. José heeft een warme en open persoonlijkheid, iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Kortom, ik vond het een prettige, helende ervaring. Het is helemaal een aanrader als je niet zo van praatsessies houdt. Er wordt namelijk met jouw onderbewustzijn gewerkt, dat alle antwoorden heeft. Het enige wat je hoeft te doen is je openstellen voor de energie.’

 

* Al vele jaren kom ik in de schoonheidssalon van José en daardoor was ik op de hoogte van de van de opleiding die zij ging volgen, Touch of Matrix.

Interessant, maar niet direct op mij van toepassing, dacht ik. Totdat ik weer rugklachten kreeg en hierover met José in gesprek raakte.

Wat Touch of Matrix voor mij zou kunnen doen. Ik besloot een afspraak te maken, na een uitgebreide intake heeft José mij behandeld, in totaal 3 keer.

Een bijzondere ervaring, wat energie doet in het lichaam en vooral als het niet overal stroomt. Erg fijn en … mijn rugpijn was weg.

* Jarenlang heb ik een vraagstuk over de invulling van mijn rol als bonusmoeder. Met de kinderen van mijn partner is niks mis, ze mogen mij graag en zien mij als een belangrijk rolmodel in hun leven. Ikzelf ken een jarenlange ‘struggle’ in mijn rol als bonusmoeder. Wat maakt dat ik zo blokkeer in het contact met hen? Waarom vind ik de zorg voor deze meiden een last terwijl ik juist blijdschap haal uit het zorgen en aandacht geven aan anderen?

Op verschillende manieren heb ik naar ‘ dit vraagstuk’ gekeken maar niet eerder verlichting of inzicht gevonden.

Ik kwam in contact met Jose en stond open voor een sessie volgens the touch of matrix.

Vooraf heb ik een intake formulier ingevuld, je weet wel zo’n formulier net zoals duizend anderen. Het verschil echter met andere vormen van ‘ therapie’ is de manier waarop Jose de intake op een holistische manier vorm geeft. Zij stelt vragen op mijn thema die breed georiënteerd zijn en allerlei lagen in mijn bestaan aantikken. Wat een verademing dat in het begin van deze sessie al allerlei invalshoeken aan bod komen. Een mooie start van de sessie en een mooie vorm van bewustwording wordt hiermee in gang gezet.

De behandeling zelf laat ik ‘ over mij heenkomen’, ik lig relaxed op het bed en ben mij bewust van de (lichte) reacties in mijn lijf. Keer op keer hoor ik het geknip van de de vingers van Jose en volg haar , hoe zal ik het noemen, ik denk dat het woord ‘ opdrachten’ passend is, aan mijn bewustzijn. Opdrachten die in het teken staan van loslaten. Na ruim een half uur voel ik dat wij klaar zijn. We ronden af en ik ga naar huis, niet wetend of ik hier daadwerkelijk iets aan heb.

De volgende dagen ervaar ik ruimte in mijn lijf, ik voel mij letterlijk lichter, met name rond mijn hart. Contact met de kinderen heb ik nog niet gehad dus ik weet niet of de behandeling in relatie tot hen ook veranderd is.

Een paar weken later vraagt Jose of ik wat gemerkt heb van de behandeling. Ik denk terug aan het contact met een van de meiden en weet haar te vertellen dat er inderdaad wat veranderd is, IK ben namelijk veranderd in het contact met haar. De zwaarte en ‘ het moeten’ is verminderd. Ik kan met een zekere mildheid terugkijken naar onze ontmoeting die meer relaxed is verlopen. Wat een mooie ontdekking en een goede stap naar een eerlijker contact.

Ik besluit om nog een sessie van TOM te ondergaan want deze eerste ervaring maakt mij nieuwsgierig maar vooral leergierig naar een lichter leven. Door de ballast uit het verleden los te laten krijg ik ruimte voor het nu.