testpagina

Voortaan bij elke behandeling eerst een huidanalyse

Met behulp van de SkinScanner kan ik een diepere kijk in uw huid nemen. Het apparaat maakt gebruik van ‘black light’. Waardoor ik meer zie dan met het blote oog. Door eerst een huidanalyse van ongeveer 3 minuten te doen, kan ik de behandeling nog beter op uw huid afstemmen!

Hoe analyseer ik uw huid?

Met behulp van de SkinScanner kan ik zien in welke conditie uw huid is. Door het ‘black light’ kleurt de huid op van bruin tot rood, oranje, paars en geel (zie ook de afbeelding hiernaast). Met behulp van deze kleuren kan ik meer zien dan met het blote oog. Uw huidanalyse leg ik vast met behulp van een referentiekaart.

Doordat er in het apparaat aan uw zijde ook een spiegel zit, ziet u exact hetzelfde als ik. Op deze manier kunnen wij samen de analyse bespreken en kan ik een  behandelingsplan af stemmen op de analyse. Deze accurate diagnose zal uiteindelijk leiden naar een succesvolle behandeling! 

Wat kan ik zien met de SkinScanner?

De kleuren die de SkinScanner laat zien op uw gezicht zeggen iets over de conditie van uw huid. Zo kan ik het volgende bepalen:

  • Pigmentatie: met name de schade die de zon heeft veroorzaakt is met de SkinScanner te bepalen. Daarnaast is het verlies aan pigmentatie  met het apparaat te zien
  • Vette huid: om dit te bepalen kijk ik naar de talgafscheiding.
  • Droge/vetarme huid: door een tekort aan essentiële zuren kan ik zien hoe droog of vetarm uw huid is.
  • Dunne huid: meestal rondom uw ogen is uw huid dun. Hier kijk ik naar de dichtheid van het dunne huidgebied en het collageen verlies.