Diverse gelaatsmassages

Klassieke massage
Deze massage is gebaseerd op vijf grepen die een stimulerende, activerende en afvoerende werking hebben. De massage wordt uitgevoerd met een heerlijke zachte olie die wordt afgestemd op de dan passende situatie.

Magic 8 massage
De Magic 8 massage werkt met effleurages in de vorm van een 8. De techniek verfrist, regenereert, herstelt het vochtgehalte en brengt de huid in een goede balans. De huid wordt in optimale huidconditie gebracht. Tijdens deze massage komt ook de Crystal Techniek aan bod; deze techniek wordt gebruikt voor het aanbrengen van de SOMI’S met de speciale Crystal Sticks! Een fantastische ervaring voor uw huid. De massage magic 8 wordt gecombineerd met de  producten van de Time Release.

Nouvelle Prise massage
Dit is een zeer ontspannende massage waarbij Aromatherapie, evenals rustgevende muziek, van groot belang kunnen zijn. De specifieke aromatische oliën die worden gebruikt, werken diep door op lichaam en geest. Er is hier sprake van een mooie harmonie tussen muziek en massage. Door een combinatie van oliën en asymmetrische massagegrepen worden de zenuwuiteinden in de huid sterk gekalmeerd.

Shiatsu massage
Deze massage techniek , afkomstig uit China en Japan, activeert het natuurlijk genezingsproces en de energie stroom van het lichaam. Shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’ en komt overeen met acupressuur. De ontspannende gelaats-/hoofd massage is een combinatie van drukpuntmassage en meridiaan strijkingen en heeft tot doel een vermindering van spanning op lichamelijk en geestelijk gebied te bewerkstelligen. Door de energie weer goed te laten stromen, zal het zelfgenezend vermogen  van het lichaam worden versterkt. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels tijdens de massage, wat er op duidt dat de blokkades verdwijnen. De Shiatsu gelaatsmassage geeft een totale ontspanning.

Edelsteen massage
Bij een aromatische edelsteenmassage wordt  gewerkt met zowel massage olie als essentiële oliën en  mooie grote edelstenen om mee te masseren. Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht, vooral door hun mooie kleuren. Aromatische edelsteenmassage is een fantastische manier om samen met aromatherapie en mooi gekleurde edelstenen te werken tijdens een gelaatsmassage. Het effect van de edelsteenmassage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Het is elke keer weer fantastisch om te zien hoe stralend en gelukkig een cliënt er na een behandeling uitziet. Er wordt gewerkt met edelstenen die men op dat moment intuïtief het mooiste vindt qua vorm en kleur.

Penseel massage
Penseelmassage wordt uitgevoerd met twee penselen van zacht eekhoorn- of geitenhaar. De beide penselen gaan met langzame, vloeiende streken over het gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen. Het ontspannend effect kan worden toegeschreven aan de prikkeling van de zenuwuiteinden en tastcellen in de huid. Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren. Er komt geen olie of crème aan te pas en de huid wordt niet verschoven, wat deze massage bijzonder geschikt maakt voor zowel de oudere en slappere als de zeer vette huid.

Anti-aging massage
Deze zeer ontspannende massage wordt gegeven met aromatische oliën en speciale grepen die de doorbloeding van de huid stimuleren en er voor zorgen dat de afvalstoffen efficiënt worden afgevoerd.

Kobido massage
Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk: "het pad van de schoonheid". Het is een zeer verfijnde massage met dansende technieken die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie.